Bostadrättsföreningen Hagen stoltserar med två fina uteplatser, en lekplats och en strand. Dessa tar vi hand om gemensamt och ser till att hålla i bästa möjliga skick! Skulle du hitta något som är trasigt på dessa gemensamma utrymmen, kontakta vår fastighetsskötare så han har möjlighet att laga det som är sönder.

Uteplatser

Dessa uteplatser är till för att grilla och umgås vid. De grillar som står uppställda vid dessa uteplatser är GEMENSAMMA. Det betyder att väljer du att ställa dit din nya grill får du acceptera att andra också kan använda den. Eftersom vi alla är vuxna människor som använder våra uteplatser förutsätter vi att du plockar med dig ditt eget skräp och slänger det på rätt ställe. Är du osäker vart finns anvisningar vart man slänger sopor här.

Bild över Hagen

Lekplats

Vid den övre uteplatsen finns även en ny och fräsch lekplats. Det är viktigt att tänka på att när du och dina barn lekt i sandlådan, lägg då gärna tillbaka skyddsnätet så att katter och andra djur inte bajsar där. Det är väldigt otrevligt för andra barn att leka där djuren gör sina behov.

Bild över Hagen

Strand

Vår strand är vi såklart extremt stolta över. Därför gäller även sunt förnuft där. Ta med dig allt skräp hem eller använd den för ändamålet utställda sopkorgen. Var noga med att lämna stranden i gott skick!

Bild över Hagen