Om föreningen

I det natursköna området Segersjö söder om Stockhom hittar du detta bostadsrättsområde, med närhet till affärer, kommunikationer och sjö. Föreningen bildades 1961 och har sedan dess haft en stabil och bra ekonomi. Den består av 135 bostadrätter och en hyreslägenhet (“fastighetsskötarbostad”). Under 2008 -2009 genomfördes stambyte i alla lägenheter. 2010 renoverade vi även samtliga tak i föreningen.

I föreningen Hagen finns följande lokaler att få tillgång till genom bokning:

• Bastu
  • 2 samlingslokaler, en med möjlighet till övernattning
  • Snickarlokal
  • Vävstuga

På våren och hösten möts vi upp för att snygga till i området och då bjuds det även på lunch.

Medlem i föreningen

När du köper en bostadsrätt och flyttar till vår bostadsrättsförening, blir du medlem i föreningen som tillsammans äger fastigheten. Det innebär att du kan vara med och påverka vad som skall ske.

En gång om året håller vi en årsstämma. Då väljs en styrelse av de som bor i föreningen. Styrelsens uppgift är att förvalta föreningens egendom, vilket bland annat innebär att se till att reparationer och underhåll genomförs enligt den fastställda underhållsplanen. Styrelsen skall även se till att föreningens stadgar efterlevs och att årsstämmans beslut genomförs.

Månadsavgift

Avgiften du betalar till vår förening per månad kan du vara med och påverka genom att aktivt vårda föreningens egendom. Att deltaga på de gemensamma städdagarna är bara ett sätt. Storleken på avgiften är enbart beroende på föreningens intäkter och kostnader. Högre kostnader betyder högre månadsavgift.